SATO GZ4 printer nu beschikbaar bij Mobile CreationsSATO, producent van barcodeprinters, labelprinters en EPC-/RFID-toepassingen, introduceert de nieuwe GZ4 printer. Deze barcode printer is eenvoudig te bedienen en beschikt over geavanceerde technologie om op hoge snelheid te printen. Verwacht wordt dat deze printer een nieuwe standaard gaat vormen binnen de transport en logistiek branche, omdat met het gebruik van de GZ4 printer traceerbaarheid en efficiëntie verbeterd kan worden, operationele kosten worden teruggedrongen en een voorsprong op de concurrentie gerealiseerd kan worden.
meer...
SATO, producent van barcodeprinters, labelprinters en EPC-/RFID-toepassingen, introduceert de nieuwe GZ4 printer. Deze barcode printer is eenvoudig te bedienen en beschikt over geavanceerde technologie om op hoge snelheid te printen. Verwacht wordt dat deze printer een nieuwe standaard gaat vormen binnen de transport en logistiek branche, omdat met het gebruik van de GZ4 printer traceerbaarheid en efficiëntie verbeterd kan worden, operationele kosten worden teruggedrongen en een voorsprong op de concurrentie gerealiseerd kan worden.

De GZ Series zijn in staat tot gegevensoverdracht op hoge snelheid dankzij de snelle processors en grote intern geheugen: zo wordt het printen van grote aantallen verschillende etiketten een beheersbaar en kostenbesparend proces. De printers van SATO zijn ontworpen om te presteren binnen de meest veeleisende tak van de logistiek, maar daarom niet minder overzichtelijk in het gebruik. Met hun uiteenlopende capaciteiten, zowel qua lettertypen als graphics, drukken de printers met een consistente kwaliteit tekst en barcodes, één- en tweedimensionaal.

De GZ Series print op hoge resolutie (203 of 305 dpi) en op een snelheid van 254 of 203 mm per seconde. De RISC-processor zorgt voor uitstekende prestaties bij het printen van etiketten, zelfs bij direct printen vanuit een standaard Windows-installatie. Er zijn drie modellen verkrijgbaar: een combimodel  met USB, RS232, IEEE1284, een LAN-model en een wireless LAN-model.

Dankzij de emulatietaal van de GZ Series kan de printer gemakkelijk in bestaande bedrijfsprocessen worden geïntegreerd. Hierdoor kunnen goederen snel geïdentificeerd en gesorteerd worden.

De printers hebben een stevig stalen chassis dat veilig is omgeven door een stalen behuizing. Daarmee heeft deze printerserie een langere levensduur, terwijl er voldoende uitbreidingen mogelijk zijn en de printer geüpgrade kan worden.

"SATO werkt nauw samen met haar klanten. Daarom begrijpen wij welke eisen en mogelijkheden de printers in de transport- en logistiekbranche nodig hebben," zegt Ikuo Dobashi, directeur van SATO Corporation en SATO International Europe. "Met de GZ Series komen we tegemoet aan de vraag van onze klant naar een printer die makkelijker te gebruiken en te beheren is, sneller werkt, meer communicatie-interfaces en emulatietalen beheerst en meer geheugen heeft. Ik ben blij dat we nu precies zo'n printer kunnen bieden. De GZ Series is gebaseerd op onze populaire CL Series van industriële printers, waarmee onze klanten al langer tijd besparen, hun productiviteit verhogen en transparantie van hun processen verbeteren."

De GZ Series is geschikt voor allerlei doeleinden op het gebied van verzenden en ontvangen en met behulp van barcodes zijn alle stadia van het proces traceerbaar.

SATO's aanbod van barcode printers staat in de transport en logistiek bekend om de lange levensduur en betrouwbare prestaties. Dit aanbod omvat alle printers, van draagbare modellen en modellen voor gebruik in voertuigen tot continu draaiende printers op volle breedte en afdruk- en plaksystemen.  Meer informatie over de GZ Series vindt u op www.satoeurope.com/nl.
minder...

LXE ThorLXE ThorDe Thor vehicle mount computer mag gezien worden als een volledig nieuwe generatie van heftruckterminals.

3 gepatenteerde functies
2 besturingssystemen om uit te kiezen
1ste in zijn soort

meer...
LXE ThorDe Thor vehicle mount computer mag gezien worden als een volledig nieuwe generatie van heftruckterminals.

3 gepatenteerde functies
2 besturingssystemen om uit te kiezen
1ste in zijn soort


De THOR is de nieuwe computer voor uw logistieke omgeving van LXE.
De eenvoudig te monteren ‘Smart Dock’ van de THOR maakt het mogelijk om de computer met één hand in en uit het dockingstation te schuiven. Het vervangbare toetsenbord en aanraakscherm zijn in enkele seconden te vervangen.

Met zijn snelle Atom Z530-processor van 1,6 Ghz, zijn WLAN- en Bluetooth connectiviteit en het besturingssysteem Windows CE 6.0 of Windows Embedded Standard OS is de THOR klaar voor alle magazijnprocessen, inclusief de meest extreme (koude) omgevingen.
minder...

Datalogic ELFDatalogic ELFDatalogic Mobile, een wereldwijde leider in het ontwerpen en ontwikkelen van robuuste mobiele computers, heeft met de Elf de nieuwste generatie professionele PDA in gemaakt. Dit apparaat is klaar om een hele ommekeer op de werkplek teweeg te brengen met zijn niet eerder vertoonde mogelijkheden, de nieuwste technologie en ultieme prestaties.

meer...
Datalogic ELFDatalogic Mobile, een wereldwijde leider in het ontwerpen en ontwikkelen van robuuste mobiele computers, heeft met de Elf de nieuwste generatie professionele PDA in gemaakt. Dit apparaat is klaar om een hele ommekeer op de werkplek teweeg te brengen met zijn niet eerder vertoonde mogelijkheden, de nieuwste technologie en ultieme prestaties.

Datalogic Mobile heeft de Elf van de grond af ontworpen. Eisen die gesteld worden aan toepassingen in Field Service, Field Sales, Transport, Retail en Logistiek, hebben als uitgangspunt gediend bij het design van de Elf. Voortbouwend op Datalogic Mobile's legendarische ergonomie, biedt de Elf geavanceerde functies verpakt in een compacte behuizing, geoptimaliseerd voor gebruik met één hand.
"De Elf maakt gebruik van ons nieuwste generatie platform en biedt ongelooflijke performance in combinatie met de nieuwste technologie voor mobiele toepassingen, en dit allemaal vervat in een van de beste ergonomische devices op de markt.
Een aantal belangrijke innovaties wordt geboden met de Elf: de nieuwe PDA is een van de eerste in de mobile computing-industrie waarop het laatste besturingssysteem van Microsoft -Windows Mobile 6.5- draait. Datalogic's gepatenteerde Green Spot technologie wordt nu zowel in combinatie met een laser barcode lezer als in combinatie met een 2D imager geïntegreerd. Daarnaast bevat de Elf optioneel een module voor het lezen en schrijven van HF RFID tags.
Zoals in alle computers van Datalogic Mobile, is de Wavelink Avalanche device management software vooraf geladen en gelicenseerd. De Elf connectiviteit opties omvatten: UMTS HSDPA mobiele radio voor spraak-en datacommunicatie, een 802.11a/b/g Wifi radio met CCX V4 certificering voor beveiligde enterprise-class mobiele connectiviteit en draadloze Bluetooth 2.0 EDR voor meerdere gelijktijdige bluetooth verbindingen en met lager energieverbruik.
Elf komt ook met andere belangrijke functies om de taak van de gebruiker meer dan ooit tevoren te vereenvoudigen. Een micro SD card slot dat SDHC-geheugenkaarten ondersteunt. Dankzij de beschikbaarheid van zowel een QWERTY als een numeriek toetsenbord kan de gebruiker het beste toetsenbord voor zijn specifieke toepassingen kiezen. Het beeldscherm van de Elf is scherp en duidelijk, en garandeert een goede leesbaarheid, ongeacht de leeshoek of de lichtomstandigheden binnen of buiten. Het full VGA display kan ingesteld worden op QVGA resolutie, zodat gebruikers kunnen kiezen tussen traditionele- en webapplicaties.

Met Datalogic Mobile's Elf heb je de wereld in je hand. Het is klaar om elke uitdaging in het veld en op de winkelvloer aan te gaan en voorziet het bedrijfsleven derhalve van een complete en handzame oplossing.
minder...

Datalogic Falcon X3Datalogic Falcon X3De nieuwe Falcon™ X3 biedt real-time data capture en communicatie, garandeert nauwkeurige inventarisaties en het maximaliseert de productiviteit. Verkrijgbaar met laserscanner of 2D imager, kan de Falcon ™ X3 geconfigureerd worden om de eisen en wensen van praktisch elke bedrijfsomgeving in te vullen. Zowel laser als imager versies van de Falcon™ X3 worden geleverd met Datalogic gepatenteerde Green Spot feedback bij het herkennen van de barcode. Uitgerust met Windows CE of Windows Mobile 6.5 kan de Falcon ™ X3 naadloos geïntegreerd worden in WMS- en ERP- beheerssystemen. Plus, de Falcon™ X3's Summit Wi-Fi 802.11a/b/g radio levert maximale dekking, met dank aan een uniek antennediversiteits systeem.
meer...
Datalogic Falcon X3De nieuwe Falcon™ X3 biedt real-time data capture en communicatie, garandeert nauwkeurige inventarisaties en het maximaliseert de productiviteit. Verkrijgbaar met laserscanner of 2D imager, kan de Falcon ™ X3 geconfigureerd worden om de eisen en wensen van praktisch elke bedrijfsomgeving in te vullen. Zowel laser als imager versies van de Falcon™ X3 worden geleverd met Datalogic gepatenteerde Green Spot feedback bij het herkennen van de barcode. Uitgerust met Windows CE of Windows Mobile 6.5 kan de Falcon ™ X3 naadloos geïntegreerd worden in WMS- en ERP- beheerssystemen. Plus, de Falcon™ X3's Summit Wi-Fi 802.11a/b/g radio levert maximale dekking, met dank aan een uniek antennediversiteits systeem.

De nieuwe Falcon™ X3 levert ongelooflijke prestaties dankzij de Power³ architectuur. Power³ maakt gebruik van een dual-processor architectuur en specifieke kenmerken eigen aan Datalogic. Deze maken van de nieuwe Falcon ™ X3 een duidelijke winnaar. Datalogic Mobile staat bekend om het optimaal mengen van prestaties en ergonomie - eigenschappen die onze gebruikers wensen en de nieuwe Falcon ™ X3 levert.

Aandacht voor ergonomie vind je in alle aspecten van de Falcon ™ X3 terug. De pistoolgreep-versie biedt een gebogen handvat en ergonomische trigger, waardoor de operator een hele dag comfortabel maar toch intensief kan scannen. Op de numerieke en alfanumerieke toetsenborden bevinden zich de meest gebruikte toetsen daar waar de gebruikers er het best bij kunnen.
Het heldere QVGA-scherm en het toetsenbord met achtergrondverlichting maken het gemakkelijk om te werken in donkere indoor, of extreem heldere outdoor omgevingen. De Falcon ™ X3 is robuust gebouwd, bestand tegen meermaals vallen van een hoogte van 1,8 m (6 voet). Het IP64 afdichtingniveau garandeert het apparaat bescherming tegen stof en vloeistoffen.

Datalogic Mobile levert de nieuwe Falcon ™ X3 met de nodige software en service tools: gelicentieerde versies van Wavelink ® Avalanche ™ en Wavelink ® terminal emulatie worden standaard meegeleverd op het toestel. Dit maakt de mobiele computer klaar voor gebruik uit de doos voor een snelle implementatie en gecentraliseerd beheer. Andere opgenomen software tools zijn de Datalogic Desktop, Configuratie en Firmware utilities die gebruikt kunnen worden om de configuratie van het apparaat bij te werken en op te slaan. Datalogic Mobile biedt ook diverse onderhoudovereenkomsten ter bescherming van uw investering.
minder...