Over Mobile Creations

Datalogic

Datalogic Mobile, onderdeel van de Datalogic Group (hoofdkantoor Bologna, Italië) , is een wereldspeler op de markt van robuuste mobiele computers.
Datalogic biedt een compleet productgamma aan, specifiek ontworpen voor de belangrijkste toepassingen in magazijnbeheer, field-force automatisering en retail. Enterprise Business Solutions, een Datalogic Mobile Business Unit, ontwikkelt complete Self-Shopping oplossingen en Consumer Relationship Technologies voor de retail wereld. Enterprise Business Solutions is met meer dan 300 installaties van Shopevolution™ marktleider in veel landen, zoals: Italië, Frankrijk en België.
In het aanbod vindt u o.a. handheld terminals van zakformaat tot uitvoeringen met volledig alfanumeriek toetsenbord, met of zonder pistoolgreep, industriële PDA’s, en een uitgebreide keuze aan middleware software. Hiermee garandeert Datalogic de partners en eindgebruikers het hoogste niveau van openheid naar, en compatibiliteit met de industrie standaarden.
Dankzij de sterke aanwezigheid in EMEA, Amerika en Azië/Pacific en een performant wereldwijd partner netwerk hoort Datalogic dan ook bij de sterkste groeiers in deze industrie.