Over Mobile Creations

We hebben met onze Warehousing, Fieldservice en RTLS dienstverlening veel ervaring in de volgende sectoren:

 • Industrie en productie
  Automatische identificatie is een onmisbaar begrip binnen de industrie en producerende bedrijven. Tal van productiebedrijven gingen u al voor en maken middels gebruik van barcode of RFID om meer inzichten te verkrijgen in de processen. Een goed werkend netwerk is essentieel om de informatie direct te verwerken. U wilt immers direct uw huidige status weten. Mobile Creations heeft binnen een diversiteit aan productiebedrijven voldoende ervaring om ook voor u de beste oplossing te kiezen.
 • Transport en logistiek
  Een goed georganiseerde logistiek is van levensbelang. Bespaar tijd en geld en optimaliseer uw logistiek met de oplossingen van Mobile Creations. Of het nu gaat om binnenkomende goederen of goederen die uw magazijn verlaten, uw orderpick proces, kwaliteitscontrole, inventarisatie, stellinglabels, infrastructuur, printers, draag oplossingen, Koude of buitenomgevingen, inzichten binnen uw processen daar draait het om, zodat u altijd de beste beslissing kan nemen.
 • Retail en groothandel
  Van POS omgeving tot en met uw magazijn, voor elke ruimte een oplossing. Wanneer het gaat om uw handscanner of een vaste opstelling om het scannen mogelijk te maken kunt u ons naar de mogelijkheden vragen. Voor uw magazijn zijn er diversen robuuste oplossingen van scannen tot printen.
 • (Semi) overheid en onderwijs
  Handhaven is binnen de overheid een bekend begrip. Middels de diversen hardware en software oplossingen van Mobile Creations stapt u eenvoudig over van papier naar digitaal. Ook binnen het onderwijs zijn slimme netwerken en tablets niet meer weg te denken. Zowel voor binnen als buiten het gebouw zijn er diversen communicatie mogelijkheden en hard- en software oplossingen voorhanden. Mobile Creations adviseert u graag.

 • Haven en containerdepots
  Robuuste hardware oplossingen zijn volledig op hun plaats binnen de haven en container branche. Of het nu gaat om een tablet om uw flexibiliteit te verhogen of om een vaste opstelling voor op de truck. Communicatie is evenzo belangrijk, vooral wanneer het gaat om grote oppervlakte, gaat u voor WiFi of juist voor GPRS/HSDPA? Vraag ons naar de mogelijkheden en laat onze ervaring uw voordeel zijn.

 • Cold stores
  Koude temperaturen vragen om robuuste apparatuur die geschikt en aangepast is voor deze omgevingen. Van terminal tot en met de accessoires zijn belangrijk en worden door Mobile Creations voor u goed op elkaar afgestemd. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe de apparatuur het beste kan worden toegepast. Ook uw draadloos netwerk mag hierin zeker niet ontbreken! Vraag ons naar de mogelijkheden.