new valmar

Warehouse Management oplossingen voor New Valmar

New Valmar is distributeur van Nuby babyproducten. Vanuit het distributiecentrum in Evergem (vlakbij Gent) wordt geleverd aan landen in heel Europa, delen van Afrika, het Midden-Oosten en Rusland. Het aanbod bestaat uit meer dan 500 verschillende producten. Nuby is het snelst groeiende babymerk wereldwijd, het wordt in meer dan 155 landen geleverd en wordt gebruikt door miljoenen mensen.

“Mobile Creations levert hier een Warehouse Management oplossing, inclusief hardware. Wat hen uniek maakt is de koppeling met het ERP-systeem van Exact. In principe kan iedereen scanners en printers leveren, maar de kennis van de Exact software en het vermogen om snel problemen op te lossen is een groot voordeel van Mobile Creations”, aldus Pieter van Mulders – COO van New Valmar.

“De service is goed, problemen worden snel opgelost. Dat geeft een goed gevoel.” Naast de koppeling met Exact software levert Mobile Creations onder andere scanners voor orderpicking, printers voor labels en etiketten. “De grootste winst voor ons is de koppeling met de ERP-software. Onmisbaar voor een groeiend merk als wij zijn. Een goede leverancier met verstand van zaken.”