referentie-TSmeubel

TS Meubeltransport op zoek naar geavanceerd transportmanagementsysteem

TS Meubeltransport was op zoek naar een geavanceerd transport- en warehousemanagementsysteem om de opdrachten- en voorraad/goederenstroom efficiënter te kunnen afhandelen én om de dienstverlening naar de klant te vergroten. In deze zoektocht kwam TS Meubeltransport uit bij Mobile Creations.

Franklin Roodnat, hoofd administratie en verantwoordelijk voor de automatisering: “Als transporteur zijn we een belangrijke schakel tussen de fabrikant en de winkelier. De informatiebehoefte van alle partijen in de keten is de laatste jaren enorm toegenomen. Fabrikanten willen weten hoe snel en op welk tijdstip hun product klaar moet zijn en wanneer deze wordt opgehaald, winkeliers op hun beurt willen op de dag en het tijdstip nauwkeurig weten wanneer het bestelde product wordt geleverd

Om aan de vraag van TS Meubeltransport te voldoen kwam als snel de nieuwste generatie PDA in beeld, de ELF™ van Datalogic. Mobile Creations heeft ons hierbij uitgebreid geadviseerd. De gekozen oplossing bevalt uiteindelijk zo goed, dat we de ELF nu niet alleen in ons centrale magazijn in Eck en Wiel, maar ook in Zaltbommel, Tiel en België gebruiken.