Van der Valk Van der Valk B.V. – Het distributiecentrum achter Nederlands bekendste hotelketen.

Van der Valk is een naam die voor velen direct tot de verbeelding spreekt. De hotels en restaurants met de welbekende toekan op de gevel zijn een begrip. In Voorschoten, waar Martien van der Valk sr. in 1939 ooit het eerste hotel begon, is vandaag de dag nog steeds het distributiecentrum gevestigd. Vanuit hier wordt de bevoorrading van meer dan 40 Nederlandse vestigingen verzorgd. Een uitdagende logistieke operatie.

“Wij werken inmiddels alweer ruim twee jaar samen met Mobile Creations. De apparatuur die Mobile Creations heeft geleverd bevalt nog steeds helemaal goed. Het werkt sneller, beter en is nog voordeliger ook dan de spullen die wij hiervoor hadden”, aldus Marino Berkhout – Operations Manager bij Van der Valk Distributiecentrum

“De terminals die Mobile Creations heeft geleverd werken gewoon goed. Voorheen was ik een aantal uur in de week kwijt aan het instellen en draaiend houden van de apparatuur, maar nu niet meer. En als er bijvoorbeeld een terminal terugkomt na onderhoud, dan hoef ik alleen het IP-adres in te voeren. Meer niet. Dat scheelt gewoon heel veel tijd!”  “Service op maat, een persoonlijke aanpak en gewoon een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat zijn voor mij echt de pluspunten van onze samenwerking met Mobile Creations.”