Header Afbeelding Viking

Snel en flexibel als het er echt op aan komt.

Viking Schaatsenfabriek voorziet al ruim 65 jaar Nederland en de rest van de wereld van topkwaliteit schaatsen. Van Olympisch kampioenen tot kinderen die voor het eerst het ijs ontdekken, iedereen kan terecht bij Viking. Alleen brengt een seizoensgebonden product als schaatsen natuurlijk ook logistieke uitdagingen met zich mee.

“Via onze software leverancier zijn we zo’n twee jaar geleden bij Mobile Creations terecht gekomen. Zij helpen ons met het beheren van ons magazijn en leveren ons op dit moment printers en scanners. Sinds de samenwerking met Mobile Creations hebben wij sneller en beter inzicht in onze voorraad, dat is voor ons heel belangrijk.” aldus Hiddo Visser – CEO van Viking Schaatsenfabriek

“In vergelijking met andere leveranciers biedt Mobile Creations gewoon meer mogelijkheden. Met het stijgen van de schaatskoorts, stijgt natuurlijk bij ons ook de spanning. Als wij bijvoorbeeld snel extra scanners nodig hebben, dan kunnen wij Mobile Creations altijd bellen. Zij weten hoe belangrijk die twee weken voor ons zijn en lenen ons direct de spullen die we nodig hebben. Het papierwerk komt dan achteraf wel. Dat is uniek.”

“Die servicegerichte en flexibele houding van Mobile Creations maakt voor ons echt een verschil. Het is een partner waar je van op aan kunt.”