Fieldservice

Optimale mobiliteit voor jou

Optimale mobiliteit voor jou

De huidige field service vraagt steeds meer flexibiliteit en mobiliteit van een organisatie. Ben jij daar al klaar voor? Wij helpen je graag bij het optimaliseren van dit belangrijke onderdeel van jouw logistieke infrastructuur.

Als het aankomt op je fieldservice

De field service is een van de essentiële onderdelen van iedere logistieke infrastructuur. Onze techniek biedt je alle tools om jouw field service proces op de juiste wijze te laten verlopen. Met onze producten en diensten voorspel, ontdek en verhelp je ieder fieldservice probleem in realtime. Zo ga jij iedere dag weer voor de ultieme klanttevredenheid. Want jouw proces verloopt soepel en je kan op ieder moment ingrijpen wanneer dat nodig blijkt.

Wat onze producten je bieden

Als het op je buitenmedewerkers aankomt, wil je graag weten: waar ze zich bevinden, hoe ze hun dag zo optimaal mogelijk indelen en daarmee efficiënt en effectief te werk gaan. Onze producten zorgen ervoor dat jouw buitenmedewerkers:

  • Via hun PDA, tablet, laptop of smartphone altijd en overal kunnen werken
  • 24/7 toegang hebben tot alle belangrijke informatie, waar ze ook zijn
  • Vragen van een klant meteen kunnen oplossen
  • Precies weten wanneer ze waar moeten zijn

Wat we nog meer voor je doen

Onze field service oplossingen bestaan ook uit het opzetten van goede mobiele infrastructuur gecombineerd met de juiste software en hardware. Daarnaast zorgen we ervoor dat je middels mobiele labelprinters je verzendingen meteen kan labelen en de handtekeningen direct kan verwerken.

Van het uitdraaien van de werkbon met daarop een nieuwe opdracht tot het plannen van de buitendienst activiteiten; wij optimaliseren iedere stap in jouw proces.

Ook kun je met onze producten:

  • Iedere dienst realtime inplannen en je buitenmedewerkers aansturen
  • Je eigen resources optimaal inzetten en kosten besparen
  • Op ieder moment je fieldservice proces monitoren en analyseren
  • Een klantportaal aanmaken voor volledige klanttevredenheid
  • De kwaliteit van jouw diensten op ieder moment waarborgen

Optimale tevredenheid voor iedereen

Met onze producten en diensten ben je verzekerd van tevreden klanten én tevreden medewerkers. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.