Wat we doen

Wij verkopen oplossingen

Wij verkopen oplossingen

Wij doen meer dan alleen met je meedenken. Wij bieden je een logistieke totaaloplossing op maat. Om de bedrijfsprocessen net dat beetje eenvoudiger en inzichtelijker te maken. Zodat jij er niet altijd meer met je neus bovenop hoeft te zitten. Jij weet nu namelijk zeker dat jouw logistieke processen niet beter kunnen lopen. Dat je alles meer dan in de hand hebt. De logistieke dienstverlening is voortdurend in beweging, maar met onze dienstverlening en producten weet je zeker dat je bij bent. Sterker nog: dat je voorop loopt.

De optimale logistieke oplossing

Wij bieden jou dus een logistieke totaaloplossing op maat. Hoe we dit doen? Simpel. Door jou het beste van het beste te bieden. Hardware en software van fabrikanten die door ons persoonlijk geselecteerd zijn. Fabrikanten die zichzelf keer op keer bewezen hebben.


Handgeselecteerde producten

De basis van iedere logistieke totaaloplossing begint bij de keuze voor de juiste producten.

Draadloos netwerk

1

Inventarisatie

We bespreken al jouw eisen en wensen qua werking en beveiliging.

2

Analyse

Op locatie analyseren we je huidige netwerk door een meting of test uit te voeren.

3

Advies

Ons objectieve advies over wat er werkt en waar er verbetering mogelijk is.

Terminals en scanners

Wij zorgen ervoor dat jouw terminals en (hand)scanners onder alle omstandigheden blijven werken. Of ze zich nu binnen, buiten of in extremere temperaturen bevinden. Voor iedere situatie bieden wij jou de juiste apparatuur.. Voorbeelden hiervan zijn: PDA, handterminal, heftruckterminal, scanner of tablets.

Printing

Wij leveren ieder onderdeel van het printproces: van de software tot de printers. Wij doen alles voor de perfecte barcodes en RFID labels. Ook leveren, installeren, onderhouden en repareren we deze onderdelen naar wens. Daarnaast helpen wij je bij het integreren van een printoplossing binnen jouw ERP- of WMS-systeem. Zo doen wij er alles aan om voor jou een snel, foutloos en automatisch identificatieproces te realiseren.

Enthousiast over onze producten?

Dat zijn wij ook! Neem voor meer informatie contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.