Sectoren

Onze ideeën brengen ons overal

Onze idee├źn brengen ons overal

We zetten ons iedere dag weer in voor optimale dienstverlening. Dit doen we in vele verschillende sectoren. We laten je graag weten wat we waar voor je kunnen betekenen.

Industrie en productie

Binnen de industrie en productie is het proces van automatische identificatie onmisbaar. Het gebruik van een barcode of RFID geeft je meer inzicht in je (productie)proces. Een optimaal functionerend netwerk geeft je vervolgens de mogelijkheid om die informatie meteen te verwerken. Zo ben je altijd op de hoogte van de huidige status van ieder proces. Met Mobile Creations ben je verzekerd van een soepel lopend (productie)proces op ieder moment van de dag.

Transport en logistiek

Een goed geoliede machine. Zo karakteriseren wij de transport- en logistieke sector wanneer ze gebruik maken van onze diensten en producten. Een goed geoliede machine bespaart je tijd en geld en zorgt ervoor dat alles verloopt zoals gepland. Wij hebben ervaring met het reguleren van binnenkomende en uitgaande goederen, orderpicking, kwaliteitscontrole, inventarisatie, stellinglabels, printers en draagbare oplossingen, infrastructuur en omgevingen in iedere denkbare temperatuur. Wij zorgen voor inzicht in het logistieke proces zodat jij in staat bent de best mogelijke beslissingen te nemen.

Retail en groothandel

Wij creëren een oplossing voor iedere ruimte in de retail management of groothandel. Van een POS omgeving tot een magazijn en van een handscanner tot een vaste opstelling. Op het gebied van scannen of printen bieden we je alles wat je nodig hebt en meer.

(Semi)overheid en onderwijs

Bij de overheid en in het onderwijs is er een duidelijke digitaliseringsslag aan de gang. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal up-to-date bent en helpen je overstappen van papier naar digitaal. Welk communicatiesysteem het ook betreft, zowel binnen als buiten het gebouw, onze mogelijkheden en hard- en software oplossingen brengen je verder.

Haven en container depots

Binnen de haven en container branche zijn robuuste hardware oplossingen niet meer weg te denken. Verhoog je flexibiliteit met de producten van Mobile Creations en bereik grote hoogtes met onze communicatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Wifi of GPRS/HSDPA. Wat je vraag ook is, wij gaan voor je aan de slag.

Cold stores

In extremere temperaturen heb je apparatuur nodig van een hoge kwaliteit. Producten die tegen een stootje kunnen. Van de terminal tot en met de accessoires, wij zorgen ervoor dat alle apparatuur op elkaar is afgestemd. Daarnaast moet een draadloos netwerk ook kunnen functioneren in koudere temperaturen. Met onze producten ben je daar absoluut van verzekerd.

Waar kunnen we jou naartoe brengen?

Neem contact met ons op en we laten het je zien.