Wie we zijn

Mobile Creations in de basis

Mobile Creations in de basis

Mobile Creations is gefundeerd op eigenwijsheid. Op het allerbeste willen leveren. Op de concurrentie net dat ene stapje voor willen blijven. Dit was en is nog steeds het doel van oprichters Paul van Doorn en Evert te Kulve. Door hun ruime ervaring in de logistiek en als ondernemers wilden zij iets doen met de kansen die de techniek biedt. Zeker als het aankomt op het optimaliseren van de logistieke infrastructuur.

Een gat in de markt

Door hun bedrevenheid op het gebied van verkoop, service en support hebben Paul en Evert alle stadia van het logistieke proces doorlopen. Zo zagen ze precies waar ze op in konden springen. Dat leidde tot de oprichting van Mobile Creations in 2009.

Wij zijn trots op onszelf en op jou

Ieder jaar groeien we weer verder. Met onze creatieve logistieke oplossingen tillen we samen met onze klanten de logistieke dienstverlening naar een hoger platform. Daarom zijn we natuurlijk trots op onszelf. Op dat we ons eigen beleid bepalen. Dat we als bedrijf onze eigen koers varen en nog niet uitgegroeid zijn.

Maar misschien zijn we nog wel trotser op jou. Op de eeuwenoude familiebedrijven waar we mee samenwerken. Op de bedrijven die de wil en drive hebben om iedere dag weer alles voor de klant te geven. Op de bedrijven die open staan voor vernieuwing. Bij Mobile Creations zijn we trots op iedereen met wie we samenwerken en op de leuke projecten die we uitvoeren. Wij hebben oog voor elkaar en voor jou.

Alles draait om inzicht

Met het juiste inzicht in het logistieke proces boek je vooruitgang. Deze vooruitgang geeft je een houvast in een wereld die steeds maar weer verandert en altijd in beweging is. Dus heb je behoefte aan een logistieke oplossing die toegespitst is op jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Het maakt ons niet uit of je nu een klein bedrijf of een grote multinational bent. En ook niet in welke sector je bedrijf zich bevindt. Wij ontwerpen voor iedere organisatie dé logistieke totaaloplossing op maat. Je bent verzekerd van een goed resultaat, omdat we altijd nauw betrokken zijn bij het proces. Van het idee tot de uitvoering en van de hardware tot de software. Wij zijn er voor jou.

Contact

Wil je ons beter leren kennen of weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op